U našoj ordinaciji pružamo uslugu snimanje zuba digitalnim radiogramom poslednje generacije proizvođača “Kavo”. Digitalni radiogram ili retroalveolarni snimak je snimak ciljano jednog, dva ili tri zuba koji se kod nas koristi radi što preciznije i bolje dijagnostike kako bi smo pacijentu pružili maksimalan komfor i stručnost. Bez ove vrste pomoćne dijagnostičke metode stomatologija je nezamisliva, jer ovi snimci nam pružaju dragocene podatke o stanju svakog zuba ponaosob.

FOKUS tehnologija

Intuitivna kontrolna tabla sa unapred programiranim postavkama ekspozicije za sve oblasti zuba kod odraslih i dece. Precizna FOKUS tehnologija obezbeđuje sigurnu ekspoziciju i ponovljiv kvalitet slike u svakom trenutku.

Zaposleni sa iskustvom u radiologiji

Skenerom rukuju obučeni zaposleni sa iskustvom u radiologiji, a sam aparat garantuje minimalna zračenja u skladu sa novim tehnologijama na tržištu koja su i osmišljenja jer je zdravlje pacijenta na prvom mestu.

Uštedite vreme odlaska u rentgen centar tako što ćete snimak vašeg zuba izvršiti na licu mesta u našoj ordinaciji i u što kraćem roku saznati dijagnozu i izvršiti proveru terapije.

Postupak je bezbolan i traje kratko, manje od sekunde, a zračenja su mnogo manja od svih medicinskih snimanja.

Zakažite besplatan pregled i konsultacije

Dental Vortex | Živka Davidovića 96A/14, 11000 Beograd, Srbija