Hijaluronski fileri

Starenje je neminovan proces u ljudskom životu. Mnogi ljudi ne vole starenje i smatraju ga za svog neprijatelja. Međutim, samo po sebi, starenje ne bi trebalo smatrati problematičnim. Ono što nam uglavnom smeta jesu znaci starenja. A ti znaci su najočigledniji na koži u vidu bora, fleka, ožiljaka, opuštene i umorne kože.

Ukoliko želite da znaci starenja na koži nestanu, onda su hijaluronski fileri pravo rešenje za Vas. Oni predstavljaju najbolji tretman za lice, ali i drugih delova tela, zbog kojeg ćete uživati samo u onoj boljoj strani starenja.

Cenovnik

Hijaluron 1ml

22.000 RSD

Zakažite pregled

Hijaluronski fileri se koriste za

  • popunjavanje nazo-labijalnih bora
  • popunjavanje bora na čelu, između obrva, na vratu, na dekolteu, između grudi, oko očiju
  • korigovanje usana (povećanje usana, isticanje ivica usana, popunjavanje bora iznad i ispod usana)
  • poboljšavanje jagodica
  • poboljšavanje marioneta
  • korigovanje nosa
  • popunjavanje obraza
  • zatezanje podvaljka
  • uklanjanje ožiljaka od akni

Šta su hijaluronski fileri i za šta se koriste?

Hijaluronski fileri su gelovi koji se ubrizgavaju u kožu pomoću tankih igala kako bi se koža osvežila, oporavila i podmladila.

Oni se sastoje od čistih kristala hijaluronske kiseline. Ova kiselina se nalazi u ljudskom organizmu, od čega se oko 50% nalazi u koži. Upravo je ona zaslužna za bolji kvalitet kože, za njen svež i jedar izgled. Vremenom, hijaluronska kiselina se resorbuje iz kože zbog čega koža postaje naborana i gubi onaj sveži, mladalački izgled.

Upravo zbog toga što je hijaluronska kiselina već prisutna u koži, hijaluronski fileri su potpuno bezopasni. Čitava suština ovakve vrste tretmana sastoji se u tome što mi sopstvenoj koži samo pomažemo time što nadoknađujemo materiju koju ona vremenom gubi.

Sam postupak čini ubrizgavanje hijaluonskih filera pomoću tankih igala u regijama lica ili drugih delova tela kojima je potrebna korekcija. Tretman traje između 10 i 30 minuta uz lokalnu anesteziju, pa je potpuno bezbolan. Na mestima uboda može se javiti crvenilo i nelagodan osećaj koji prolazi u periodu od nekoliko dana. Takođe, može se javiti i blagi otok. Bez obzira na ove propratne nus-pojave, efekat je vidljiv odmah nakon tretmana.

Tretmanom hijaluronskim filerima mogu biti podvrgnute kako žene tako i muškarci.

 

Povećanje usana hijaluronom

Povećanje usana hijaluronom predstavlja jedan od najrasprostranjenijih tretmana.

Ukoliko imate prirodno tanke usne i želite povećanje usana, jednostavno rešenje Vam mogu ponuditi fileri za usne. Oni se ubrizgavaju tankom iglom u usne i na taj način se problem rešava. Takođe, ovaj tretman se može koristiti i ukoliko imate asimetrična usta, pa želite korekciju. Pored toga, i one male bore oko usana mogu biti prošlost za Vas.

Punjenje usana hijaluronom je potpuno bezopasno. Hijaluron u usnama neće poremetiti osećaj ili senzacije koje normalno posedujete. Reakcije na toplo, hladno ili na dodir će biti potpuno iste. Prema tome, ne možete ništa da izgubite, već samo da dobijete lepe, jedre i pune usne.

Sam tretman traje oko 15 minuta i potpuno je bezbolan budući da se radi u uslovima lokalne anestezije. Nakon tretmana, pacijent može osećati blagi bol na mestu uboda. Takođe, može se javiti i mali otok, koji potpuno nestaje posle dva dana. Iako se efekat može videti odmah nakon tretmana, svoj konačan i potpuni oblik on dobija nakon nestanka otoka.

U našoj ordinaciji rade izuzetni stručnjaci pored kojih ćete se osećati opušteno. Takođe, pored hijaluroskih filera kod nas možete odraditi i PRP tretman, tj. Vampirski tretman, koji podrazumeva ubrizgavanje biološkog filera. Za sve informacije i zakazivanja vam stojimo na raspolaganju!

Radno vreme

Kontakt informacije