3D Printer u Stomatološkoj Ordinaciji

Šta je 3D Printer i zašto je važan za vas?

Dobrodošli u našu stomatološku ordinaciju, gde tehnologija i inovacija dolaze zajedno kako bismo Vam pružili vrhunsku dentalnu brigu! Jedna od najuzbudljivijih tehnoloških dostignuća koje koristimo je RayWare ProS 3D printer.

Ali, šta je zapravo 3D printer i zašto je to važno za vas kao pacijente? Pa, zamislite ovako: umesto tradicionalnog načina izrade dentalnih restauracija, poput krunica ili mostova, gde su potrebni otisci kašikama i otisnim masama i višestepeni procesi, sada možemo koristiti udruženo intraoralni skener i 3D printer koji koristi digitalne modele Vaših zuba kako bi precizno kreirao Vaše restauracije.

Zakažite pregled

Benefiti za Vas

Benefiti za Vas su neverovatni. Prvo, ovaj proces je brži i precizniji, što znači manje vremena provedenog u stolici i manje potrebnih poseta ordinaciji. Takođe, restauracije izrađene 3D printerom imaju izvanrednu preciznost i prilagođenost, što rezultira udobnijim i dugotrajnijim dentalnim radom.

Brza izrada restauracija i folija

Osim što možemo sa printamo trajne plombe i privremene krunice i da ih isti dan imate u ustima, izrada folija – kako folija za ispravljanje zuba, a tako i onih zaštitnih, nikad nije bila brža. Isti dan, za samo par sati razlike, dobijate folije!

Manje stresa, više fokusiranja na vas

Za nas, to znači da možemo pružiti vrhunsku uslugu s manje stresa i većim fokusom na Vaše individualne potrebe. Dakle, ako želite iskusiti revolucionaran način dentalne nege, dođite i posetite nas kako bismo Vam pokazali sve što RayWare ProS 3D printer može učiniti za Vas i Vaš osmeh!

Radno vreme

Kontakt informacije